Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu
06.05.2024.
Kragujevac - Trg slobode

Prijatelji benda

Fashion Luna

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Sebastijan KerekešSebastijan Kerekeš Sebastijan Kerekeš, rodjen je 1. Maja 1990. godine, u Zrenjaninu. Svoje prve muzičke korake započinje u muzičkoj skoli "Josif Marinković" u Zrenjaninu, svirajući klarinet. Završava osnovnu i srednju muzičku školu, za clarinet i mnogobrojne nagrade sa Republičkih takmicenja. Paralelno sa srednjom školom za klarinet završava nižu muzičku školu na odseku za udaraljke. Svoje školovanje stavlja na pauzu i u posvećuje se autorskom bendu "Raskršće" sa kojim osvaja prestižnu nagradu za "Nova lica estrade" na Sunflower festivalu 2008. godine, sa pesmom "Dva lica ljubavi".

2009. godine postaje član grupe "Oružjem protivu otmičara" sa kojima obilazi ceo region, dok je sa grupom "Oduim inc." nastupio na EXIT festivalu, kao predgrupa poznatoj grupi "Meshuggah".

2010. godine sa grupom "Super Confusion" pobedjuje na državnom takmicenju GBOB i nastupa u Londonu, predstavljajući srpsku autorsku scenu.

2011. Ima čast da svira turneju po regionu sa Njujojrškim kantautorom Zack Smithom.

2012. snima album prvenac za grupu "Burning Circle", dok iste godine svira turneju sa grupom "E- Play.

2013. godina postaje clan benda Saše Vasića, sa kojim ima mnoge koncerte i nastupe po popularnim televizijskim emisijama, 2017. snima album Saši Vasiću i singl "Zagrljaj".

2015. svira koncert sa Vukašinom Brajićem u Areni kao predgrupa divi rok muzike - Anastasia.

Od 2017. postaje član grupe "Neverne bebe", sa kojima prezentuje album "Priča o nama" i ujedno proslavlja 25. godina benda.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Sebastijan je nastupao sa mnogim drugim poznatim imenima kao i poznatim tribute i cover bendovima poput:
Slobodan Trkulja, Grupa Zana, Aleksandra Radović, grupa Makao, ABBA tribute bend, Queen tribute bend...

Pored bendovskih aktivnosti, uradio je himnu Udruženja mentalno nedovoljno razvijenih osoba "MNRO Suncokret - Himna", bio učesnik mnogobrojnih humanitarnih akcija, vlasnik je kafe kluba koji se aktivno bavi negovanjem muzičke kulture u gradu Zrenjaninu uz dovođenje poznateih grupa, pisaca i slikara, kako bi svojim sugradjanima omogućio bolju kulturnu svest i ponudu.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2024

Designed by Web Dizajn Studio Pixel
Hosted by MyCity Hosting