Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

POČELO SNIMANJE AKUSTIK ALBUMA

09/05/2009

Kada smo prošle godine najavili akustik turneju nošeni željom da se publici obratimo na jedan novi i bitno drugačiji način, nismo ni slutili šta će sve lepo iznedriti iz toga...Iza nas su prepune sala pozorišta i Domova kulture, maksimalno obostrano uživanje - i publike i nas ( u jednoj intimnijoj atmosferi ali opet tipičnoj za naša druzenja ), mnogo novih ideja i na kraju a zapravo na početku - jedan novi i veliki izazov.
Pre nekoliko dana u studiju u Košutnjaku počeli smo sa snimanjem akustik albuma.

Nas šesti studijski album krunisaće želju benda da novootkrivenu energiju i jedan sasvim novi polet u stvaranju i muziciranju bude i ostane zabeležen. Publika je okvir toga već imala priliku da cuje, od humanitarnog nastupa na TV Fox preko koncerata za pamćenje koji su potvrdili opravdanost prilično smelog poteza ali i konačno nas opredelili u nameri da u ovom eksperimentu odemo - još dalje.
Naravno, sada nećemo otkrivati sve i samo ćemo napomenuti da će biti i novih ali i starih pesama uz mnogo iznenađenja, aranžmanskih rešenja koja do sada niste imali priliku da čujete, mnogo lepih i iskrenih emocija... Jednom recju - trudićemo se da Vam nakon više od petnaest godina prvi put na unplugged a opet, na nama svojstven način poklonimo - muziku.
O svim dešavanjima vezanim za aktuelno snimanje, njegov tok, zanimljivosti i ostale interesantne detalje čitajte na stranicama našeg sajta i foruma.

Vaše NEVERNE BEBE


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker