Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

ZAVRŠEN KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PESMU NEAFIRMISANIH IZVOĐAČA

18/04/2009

Nakon skoro tri puna meseca ova naša ideja nalazi se pred finalom. Posle dva produženja uslovljena molbama i velikim interesovanjem muzičara, Konkurs je zvanično zaključen i pred sobom imate pesme autora sa prostora čitave bivše Yu koji su smatrali da imaju šta da ponude i publici i žiriju - Nevernim bebama.
Možemo se pohvaliti brojem pristiglih pesama kao i podrškom medija sa svih prostora, o Konkursu se pričalo i jos uvek se priča u muzickim krugovima. Sve u svemu, sada sa ponosom ističemo da je ideja bila korisna i apsolutno opravdana. Ovom prilikom se zahvaljujemo svim bendovima i pojedincima koji su u našoj dobroj nameri prepoznali šansu koju smo želeli da im pružimo kao i medijima bez čije podrske odziv sigurno ne bi bio kakav jeste.

Naravno, da bi sve bilo privedeno kraju na jedini mogući način koji odlikuju najpre ozbiljnost i profesionalnost NB i našeg sajta www.neverne-bebe.com, svi zajedno pristupamo završnim koracima a to su glasanje publike tj. članova foruma a zatim konačan izbor Nevernih beba na čelu sa Milanom Đurđevićem.
Bend će prvu selekciju - uži izbor od 20 pesama koje ulaze u konkurenciju za zvaničnu raspodelu nagrada objaviti 10.05.2009. a svoje konačne ocene objaviće po zavrsetku glasanja članova foruma - 20.05.2009. godine. Glasanje članova foruma počinje u ponedeljak 20.04.05. kada ćete biti obavešteni o načinu i propozicijama glasanja.

Detaljnije o Konkursu na nasem forumu
Konkurs za najbolju autorsku pesmu - Aktuelnosti
KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PJESMU - PRISTIGLI DEMO SNIMCI
KONKURS ZA NAJBOLJU AUTORSKU PJESMU - DISKUSIJA

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker