Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

AKUSTIK KONCERT U BEOGRADU-500.NASTUP AKTUELNE POSTAVE I KONCERT ZA FANOVE!

15/10/2008

Ovo je zaista ekskluzivna vest!
Neverne Bebe odsviraće prvi akustični koncert najavljene akustik turneje u Beogradu, 23.10.2008. u klubu H20.
Više je razloga zbog kojih ovaj koncert već sada možemo nazvati posebnim. Najvažniji su svakako, jubilej aktuelne postave - 500 puta zajedno na bini i ono što ste procitali u naslovu, iznenađenje za članove foruma.

Iako se informacija o ovom koncertu munjevito već pronela gradom, zvanično je na sajtu objavljujemo tek sada, sa razlogom. Bend je, naime, želeo da ovu priliku iskoristi i pokaže da misli na svoje verne fanove, članove foruma. Shodno toj želji, za ovaj jubilarni koncert bend je obezbedio i rezervisao ulaz za 75 fanova-članova foruma. Neverne Bebe cene svoje fanove i nadamo se da ovaj gest to nedvosmisleno i potvrđuje.
Sve informacije imacete na forumu, na posebnoj temi u podforumu Koncerti
(23.10.2008. Beograd - klub H2O (akustik).

Bend nijednog trenutka nije zaboravio najavljeni koncert za fanove o kome je bilo govora na forumu. Kao sasvim logična posledica svega što se vezuje za ovaj koncert i činjenicu da će se na njemu najveći broj najvernijih fanova i okupiti, odlučili smo da upravo ovaj nastup ponese epitet i – KONCERTA ZA FANOVE.

Očekujući sa velikim žarom čitavu akustik turneju, bend se nada odličnom koncertu u Beogradu na dugoočekivanom specijalnom druženju i očekuje fanove da zajedno podele sve one prelepe, posebne emocije koje i jesu drugo ime Nevernih Beba, ovog puta u akustik varijanti.
Svi zajedno proslavićemo ovaj bitan jubilej kao krunu dosadašnjeg zajednickog rada aktuelne postave i ujedno najaviti sve one lepe stvari koje donosi budućnost...
Akustik turneja dalje se nastavlja po planu, 25.10. u Pozorišnom klubu Trema u Novom Sadu (dan pre na istom mestu već najavljen elektrik koncert).

Dakle, 23.10.2008., Beograd, Klub H2O.
Vidimo se!

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker