Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Novi koncertni izraz - počinje akustik turneja!

13/10/2008

Veliko nam je zadovoljstvo da konačno najavimo toliko očekivani niz akustičnih koncerata koji će startovati 25.10.08. u Novom Sadu u Pozorišnom klubu Trema. Kao i do sada, o terminima i prostorima gde će koncerti biti održani imaćete najbrže i najtačnije informacije na naslovnoj strani sajta www.neverne-bebe.com . Za sada ćemo Vam još otkriti toliko da će, medju ostalim gradovima, sigurno biti održani koncerti u Lazarevcu, Nišu, Užicu...

Ono što je samo započeto i naslućeno nastupom na TV FOX zaživeće, nadamo se, na najlepši mogući način i bend će dati sve od sebe da fanove obraduje koncertima 'bez struje' koji nezaobilazno nose posebnu vrstu emocije. Strpljivo i sa velikom pažnjom pripremamo izmenjene aranžmane mnogih pesama a ono sto će sigurni smo, posebno obradovati sve fanove biće deo repertoara koji se inače retko izvodi na elektrik koncertima.
Takođe, da bi sve zvučalo na visokom nivou kako i dolikuje, uz NB će kao pojačanje na sceni biti perkusionista i jedan prateći vokal.
Velika je želja benda da jednu od svojih najušpesnijih godina polako privede kraju jednim drugačijim koncertnim izrazom koji će, zaista se nadamo, biti dobro prihvaćen od starih i svojom specifičnošću osvojiti i neke nove fanove. Očekujemo Vas, dakle, najpre na ovim stranicama gde će svirke biti najavljivane, na koncertima - sa svom onom silinom energije koju već razmenjujemo i konačno, ponovo ovde, sa Vašim iskrenim komentarima i sugestijama.

Hvala Vam na podršci i vidimo se. Vaše Neverne Bebe.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker