Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Intervju sa bendom

11/10/2006

Da li članovi benda imaju neke nadimke? Kako se međusobno zovu?

Da, imaju i to sledeće: Milan Đurđevic - Brka, Vladan Đurđevic - Vlajko, Saša Ranđelović- Ranđa, Vladimir Ružičić - Kebac, Jelena Pudar - Jeca... Jana je bez nadimka.

Koju su muziku slušali dok još nisu postali Neverne bebe?

Milan je oduvek slušao jazz, a idol mu je Path Methiny. Ranđa je poznat kao najveći bluzer i fan te muzike u ovoj zemlji. Vlajko vuče na mainstream, Kebac voli i jazz rock i heavy metal, Jana je ortodoksna metalka, a Jeca Pudar naginje crnačoj muzici.

Zašto je BILLY KING napustio bend?

Prvo, Billy King nije napustio bend zato što je on hteo, nego zato što je tako nalagala situacija u datom trenutku, a taj trenutak desio se septembra 1996. godine. Neverne bebe su bend koji je oduvek želeo da se bavi autorskom muzikom, a Billy King je bio čovek koji je ipak vezivan samo za obrade. U svakom slučaju, ostao je veliki prijatelj benda, a dokaz za to je i što mu je Ranđa kum.

Da li je u planu reizdavanje prva dva labuma?

Da, članovi benda najozbiljnije razmišljaju o tome, a to će se desiti tek kada izađe CD Neverne Bebe V. Kada tačno, ne mogu reći, ali zbog svih fanova i prevelike želje da imaju ta 2 izdanja, realno je očekivati u 2007. godini.

Koliko često članovi benda koriste kompjuter?

Realno - kako ko. Milan kompletan album radi na kompu, dok ga ostali koriste u skladu sa slobodnim vremenom, koga baš i nema puno.

Da li (i ako da koliko često) posećuju naš sajt?

Opet, u skladu sa vremenom, ali uz veliko zadovoljstvo što takav sajt uopšte postoji i divljenje ljudima koji su ga napravili.

Da li Jana ima momka?

Postoje neke simpatije, ali trenutno nema momka.

Kako su se upoznali prvobitni članovi grupe?

Milan i Vlajko se poznaju ceo život, pošto su braća, tadašnji njihov, a sadašnji Bajagin bubnjar Čeda Macura je ujedno i osnivač benda sa braćom Đurđević. Upoznali su se slučajno. Billy King je već bio u priči sa braćom Đurđević, a Baneta Jelića je u bend, na preporuku doveo Čeda koji je zajedno sa njim svirao u grupi Viktorija.

Koja im je njihova pesma najdraža?

Vlajku Boja sreće sa drugog albuma, Milanu Veliki je bog i sa prvog i sa četvrtog (mada, i Serbian song), Jeleni Pudar Serbian song, Ranđi U beznađu, Kebcu Boja sreće, a Jani Godine srama i Veliki je bog.

Po čemu se novi album razlikuje od ostalih?

To je jedino pitanje na koji ćete odgovor dati svi vi koji ste slušaoci. Moje mišljenje (odgovara Vlajko) je da je to Milanovo kapitalno delo i da je to najbolji album Nevernih Beba do sad.

Koji bi domaći rok bend izdvojili po kvalitetu/šarmu/bilo đemu pozitivnom?

Leb i sol, Smak i EKV.

Da li bi ponovo radili 3k dur kada bi se neko na RTS-u setio?

Ne, nikada... Uz svo poštovanje, tako nešto više nikada ne bi moglo da se ponovi.

Da li je još neka pevačica bila u kombinaciji osim Jane i Jelene?

Apsolutno ne. Bilo bi jako smešno pored njih dve razmišljati o bilo kojoj drugoj.


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker