Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Drugi rođendan sajta

19/07/2008

Dragi posjetioci, clanovi foruma, fanovi,

Cast nam je da Vas obavijestimo da danas, 19. 07. 2008. godine Vas i nas sajt, Oficijalni Sajt Fanova Grupe Neverne bebe, slavi svoj drugi rodjendan tj. dvije godine postojanja i uspjesnog rada.
Sve je pocelo prije nesto vise od dvije godine kao jednostavna ideja na My City forumu i od tada, mukotrpnim radom ljudi koji su dosli na ideju i mnogih drugih koji su se prikljucili usput, pa do danas, sajt je mnogo napredovao.
Jako je vazna cinjenica da je od tog vremena pa do danas, sajt u svom naslovu dobio i rijec "Oficijalni", da je za to relativno kratko vrijeme stekao mnogo posjetilaca od kojih se cak oko 1000 registrovalo na forum koji je danas jedan od najaktivnijih foruma na svim (mogu slobodno reci) i svjetskim fan sajtovima.
Mislim da je jako interesantno spomenuti da je od tih 1000 clanova foruma, pola tj. oko 500 Srbiju navelo kao mjesto stanovanja. Oko 50 clanova je iz Federacije BiH, 16 iz Republike Srpske. Crna Gora, Hrvatska i Makedonija zajedno su dosegle brojku od preko 100, a ostale interesantne zemlje u kojima Neverne bebe imaju svoje fanove su Slovenija, Kanada, Poljska i Engleska iz koje se registrovalo cak 25 fanova.
Mislim da cete se sloziti samnom da su sve ovo jako interesantne cinjenice.

Uz podrsku Nevernih beba i medjusobnu suradnju Urednistva sajta i clanova benda, uspjeli smo da imamo najazuriraniji sajt u Srbiji. Sajt koji uvijek nudi najnovije i iskljucivo provjerene informacije.

Dragi nasi, svima nama, koji zajedno ulazemo trud u ovaj sajt, zelimo sretan drugi rodjendan i hvala Vam sto ste tu. Sto svojim prisustvom velicate ono za sta se svi zajedno borimo.
Bez Vas, nas posao bio bi uzaludan.

SRETAN DRUGI RODJENDAN i ugodan boravak na www.neverne-bebe.com

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker