Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Neverne Bebe kao gosti Lenny Kravitz-a u beogradskoj Areni

30/06/2008

Poznati beogradski bend Neverne Bebe, nastupiće kao gost na koncertu jednog od najvećih umetnika na svetskoj muzičkoj sceni, Lenny Kravitz-a. Ovaj muzičko-scenski spektakl održaće se 24. jula u beogradskoj Areni. Neverne Bebe, uvek pune iznenađenja za sve svoje obožavaoce, specijalno za ovu priliku pripremaju nezaboravni performans uz potpuno nove aranžmane pesama. Svim ljubiteljima kvalitetne muzike, kao i obožavaocima Nevernih Beba i Lenny-ja toplo preporučujemo da ne propuste priliku da budu deo jednog od najvećih kulturnih događaja ovog leta u Srbiji.

Bend Neverne Bebe nastao je 1993. godine, i u svojoj karijeri od 15 godina postojanja iza sebe ima 5 albuma, preko 1700 koncerata i mnoštvo prestižnih nagrada. Poslednji album “Iza oblaka” jedan je od najprodavanijih na našoj muzičkoj sceni što potvrđuju i nagrade za najbolji album i najbolji singl godine za pesme “Da ima nas” i “Oktobarfest”. Bend je prošle godine iza sebe ostavio dva prepuna Sava Centra a 2006-te je nastupao kao gost legendarnoj muzičkoj grupi Toto na stadionu Taš.

Dragi fanovi, očekujemo Vas u što većem broju.

Puno ljubavi nose Neverne Bebe…

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker