Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Intervju sa izvršnim producentom

11/09/2006

Na Nisomniji smo se našli sa Peđom Cvetkovićem (Izvršni producent Nevernih Beba) kako bismo dobili informacije o novom albumu i predstojećoj turneji.

Kako nam je gospodin Cvetković rekao, album ce izaci u drugoj polovini novembra ove godine. 08.septembra je objavljen prvi spot sa albuma za pesmu ,,Da ima nas". Sledeći spot koji će izaći za mesec dana biće za pesmu "Ko zna"...

Album će biti otvoreniji, eksplozivniji, i sa pozitivnim razmišljanjem. Pojaviće se pesme koje se razlikuju od dosadašnjih Beba npr. neke pesme će biti odsvirane na akustičnim gitarama...Na albumu će gostovati strani muzičari čija imena nismo saznali osim da jedan od njih ima veze sa grupom Toto. Još uvek se ne zna za koju izdavačku kuću će izaći album, ali se zna da će posebno izaći za Srbiju, Makedoniju i jedno izdanje za Sloveniju, Crnu Goru, BiH i Hrvatsku. Promocije albuma će se raditi odvojeno u Beogradu, Nišu i svim glavnim gradovima bivših republika.

U planu je nova turneja, čiji će ozbiljniji deo poceti na proleće, kada se očekuje i koncert u Nišu. Bebe će na novoj turneji pored velikh gradova držati koncerte i u mnogim malim mestima.

Uskoro će biti napravljen zvaničan sajt. Svaka svirka će biti adekvatno propraćena. Personalnih promena će biti samo u proširenju benda.

Zahvaljujemo se gospodinu Cvetkoviću na informacijama i ekskluzivama .
Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker