Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

BEND GODINE - Za zivot, muziku i svoje fanove - Jer ljubav je iznad svega...

27/02/2008

Svima je vec poznato da se ovogodisnja Eurovizija (Eurovision) odrzava u Beogradu, u beogradskoj "Areni". Jucer je potvrdjeno da ce se izbor za pjesmu koja ce predstavljati Srbiju na ovom prestiznom takmicenju za najbolju pjesmu Evrope - Beovizija odrzati 9. i 10. marta u Centru "Sava". Buduci da je Beograd ove godine domacin i da ce ugostiti Evropu, sama Beovizija mnogo je dobila na znacaju.

10. marta je revijalni dio festivala na kojem ce Neverne bebe, nakon tri nagrade koje su primili na ovom festivalu; 2005. godine "veliki doprinos za R'N'R, 2006. godine za "Najbolji R'N'R bend" i 2007. godine "Singl godine - pjesma Da ima nas", dobiti jos jednu nagradu. Ova, cetvrta po redu nagrada, je najbolja i najrealnija do sada.
Naime, Neverne bebe ce u revialnom dijelu festivala Beovizija dobiti nagradu za GRUPU GODINE.

Nakon najuspjesnije godine u karijeri Nevernih beba, nista manje uspjesan pocetak slijedece.
Nagrada za grupu godine bas je ono sto je trebalo da se krunise i na neki nacin obiljezi rad benda u poslijednje vrijeme.

Beovizija ce se uzivo prenositi na RTS1 i dok cekamo prvo DVD izdanje Nevernih beba, pogledajmo Beoviziju i osvjedocimo zajedno priznavanje Nevernih beba onim sto oni zaista jesu - Grupa godine - Za zivot, muziku i svoje fanove - Jer ljubav je iznad svega...

Abela Purivatra

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker