Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

U toku biranje pjesama za prvi DVD Nevernih beba!!!

24/01/2008

25. oktobar 2007. godine mnogi od nas ce pamtiti po koncertu koji su Neverne bebe odrzali u beogradskom Sava Centru.
Oni koji nisu bili u mogucnosti da prisustvuju ili koji su mozda zaboravili taj spektakl bit ce u prilici takodjer da ga vide jer je tog 25. oktobra snimljen video zapis koji ce vrlo brzo, ove godine, biti izbacen kao prvo DVD izdanje Nevernih beba. Na njemu ce se naci kako nove, tako i nesto starije pjesme Nevernih beba, uradjene u malo novijim aranzmanima.

Neverne bebe ovu pauzu od sviranja, koriste ponajvise za rad na spomenutom DVD-u. Jos je neizvjesno kada ce ovo izdanje ugledati svjetlo dana prije svega zato jer zahtjeva mnogo rada.
Po misljenju mnogih strucnjaka, ovaj video zapis je bas ono sto je bendu bilo potrebno i sto je ustvari bilo vrlo logicno poslije pet studijskih albuma.

Pitali smo Vlajka kako napreduje rad na DVD-u, sta je trenutno najzanimljivije - na sta je on rekao:

"Mozda podatak koji mnogi i ne znaju - jedan od vecih problema bice izabrati koje ce se pesme naci na izdanju jer je standard oko sat i pol vremena. Nas koncert koji je sniman trajao je tri sata!!! Pa onda audio i video montaza, miksovanje za stereo i 5+1 sistem. I td., i td...
Mnogo posla, vremena uvek premalo.
Javljacemo, uvek ce ljudi sa ovog naseg sajta prvi imati informaciju, tj. biti obavestavani o toku desavanja."

I zelio je svim clanovima Sajta fanova Nevernih beba poruciti slijedece:
"Poruka je vrlo jasna - ponosimo se vama i neopisivo nam je drago sto postojite, sto ste takvi, sto volite i pratite bend, sto se druzite, aktivno ucestvujete u svemu sa svojim komentarima, osvrtima, zapazanjima, kritikama i pohvalama, savetima i sl.
Zaista ste veliko blago ( ovo nije izreceno kurtoazno vec je to stav celog benda ) i voleli bi da vas sluzi i zdravlje, i sreca, i ljubav, i... Da ne nabrajamo vise, podrazumeva se sta bi se tu jos moglo reci.
Nase je i da dodamo da cemo koncert za vas - tj. registrovane fanove sa sajta - sigurno odrzati u ovoj godini, bas kao sto smo i obecali nedavno. O mestu, datumu i kompletnoj organizaciji cemo naknadno, na samom sajtu, kada se za to stvore uslovi i uz dogovor obeju strana.
Veliki, veliki pozrav za sve fanove od kompletnog benda Neverne bebe."

Ocito mnogo posla. Mi cemo neko vrijeme sacekati DVD uzivajuci u starim pjesmama Nevernih beba i poslijednjem albumu "Iza oblaka".


Abela Purivatra

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker