Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Neverne Bebe za docek 2008. u Nisu

24/12/2007

Iako je menadžment N.Beba bio pri odluci da za Novu godinu bend uzme zasluženi odmor i istu provede u krugu porodice i prijatelja i sl., neočekivano veliki broj poziva za nastupe na gradskim trgovima uticao je na to da bend Novu godinu ipak provede radno. Izbor Niša kao mesta gde će N.Bebe nastupati čini se kao sasvim logican s obzirom da je na nedavnom koncertu u Domu Vojske veliki broj ljudi ostao bez karata i da je reakcija publike koja je prisustvovala koncertu bila iznad svakog očekivanja.
Nišlije, i ostali - dodjite... N.Bebe ce ovu kalendarsku, i za svoju karijeru NAJUSPESNIJU godinu, završiti na spektakularan nacin i sa pregršt iznenađenja.

Zelimo Vam sve najbolje u novoj 2008. godini - administratori i moderatori sajta N.Bebe - Catrin, Faraon, Abela, Neverna beba i Milica... Naravno, Peca i Balkanac, to se valjda podrazumeva ).
Tj. - prevedeno na imena - Katarina, Vedran, Abela, Ina, Milica, Peca i Miljan. Tu bismo dodali i cika Ganeta koji nam sve ovo vreme pruža nesebicnu pomoć i aktivno izveštava o nekim stvarima za koje realno ne bi znali, a tiču se benda.

HAPPY NEW YAER...

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker