Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

VELIKI KONCERTI, VELIKE ŽELJE, VAŽNE PORUKE!

07/07/2014

Spojili smo četiri koncerta u prvom delu jula, svaki je na svoj način bio važan i poseban ali ono što je zajednički imenitelj svima je - spektakl sa ogromnim brojem ljudi, bez obzira na prostor i lokaciju.

Ono što će sigurno sa ovog mini toura ostati zabeleženo u istoriji i benda i mesta gde smo nastupali je Žitište i popularna manifestacija Chicken fest.
Očekivalo se, rekli su organizatori, mnogo ljudi. Ipak, kada je sa bine krenulo "... za hiljadu godina krvavih lutanja..." prizor je bio više nego impresivan - napravili smo jedan od najposećenijih koncerata ikada ne samo na ovoj manifestaciji. Velika i moćna bina, hiljade ljudi, odličan zvuk, svetla - bio je ovo po ocenama svih prisutnih jedan svetski koncert. Hvala Vam na divnim komentarima i inspiraciji i hvala organizatorima na gostoprimstvu za pamćenje. I koji dan kasnije mišljenja su nepodeljena, javljaju nam iz Žitišta prijatelji da ovakvog koncerta tamo nije bilo.

zitiste1

zitiste2

zitiste3

zitiste4

Smederevsku tvrđavu smo sinoć pretvorili u jedan egzotičan ambijent sa najvećom žurkom, možda malo i neočekivanom s obzirom na koncept pozorišnog festivala "Teatar u Tvrđavi". Međutim, sjajna publika koja je ispratila predstavu "Lepotica Linejna" i ovacijama nagradila ekipu na čelu sa maestralnom Ljiljanom Stjepanović i sjajnom Jelenom Stajkovac, veoma brzo se preselila ispred bine i napustila svoja mesta i sa nama pevala i igrala do poslednjih taktova "Tužne pesme"! Hvala, Smederevo, bilo je divno, uživali smo u predivnom ambijentu i uz publiku koja je bila fenomenalna.

Koncert u Valjevu "Valjalo bi da obnovimo Valjevo" nam je bio izuzetno važan. Ponovo smo pokrenuli rodni grad polovine našeg benda i sakupili novac za neke ljude koji su ostali bez domova. Svaki dinar od ovog koncerta biće strogo utrošen za sanaciju posledica poplava i klizišta. Posebne emocije su uvek tu kada je Valjevo u pitanju a ovog puta je bilo i za nijansu emotivnije, sve je bilo u znaku iskrene empatije i potrebe da pokažemo da smo ostali ljudi i da ti ne smemo zaboraviti.
Specijalan trenutak desio se kada je Milan sa bine pozvao sve prisutne da pošalju sms 24 na broj 3030 i pomognu malom Mihajlu iz Valjeva da prohoda.
Energija na bini i u publici - savršena, jaka, uzajamna. Uskoro ćemo objaviti koliko novca uplaćujemo na namenski račun.

valjevo1

valjevo2

valjevo3

Na ovaj mini tour u okviru letnje turneje krenuli smo iz Kragujevca i iz kompleksa koga se ne bi postidele ni svetski prestižne destinacije. Wood Land, novo mesto van grada, za potpuno uživanje i odmor, ali i mesto gde će živeti rok muzika.
Svi prisutni proveli su se fenomenalno, svih šest nivoa kompleksa bilo je prepuno, svetska i na trenutke fanatična atmosfera. Uživali smo u Jeleninom gradu!

wood1

wood2

wood3


Mali odmor pa planovi za dalje... Lista datuma za ovo leto još se dopunjava.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker