Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

KRAGUJEVAC, VALJEVO, ŽITIŠTE - DA LI STE SPREMNI?

01/07/2014

Dolazi nam buran koncertni vikend koji ako ste u gradovima koje smo najavili ili okolini nikako ne bi trebalo propustiti!

Najpre u petak, 04.jula, sigurno spektakularan koncert u Kragujevcu, u objektu u kakvom do sada niste bili mnogo puta... WOOD LAND je nešto potpuno novo, urađeno u maniru svetskih izletničkih mesta van grada, prestižnih i rođenih za uživanje... Čeka nas velika bina, biće to nešto za pamćenje jer su kragujevčani zaslužili da dobiju koncert poput onog u Kombank Areni!
Karte možete kupiti u popularnoj "Oranici" i pre koncerta u Wood Landu.

10355398_10152536076137402_2522855869080331587_n

O koncertu u Valjevu i njegovoj važnosti smo mnogo govorili a reklama govori možda i najviše. Valjevo nema nikog drugog sem Vas i nas, obnovimo ga, i podarimo domove ljudima koji su bez njih ostali. Cena ulaznice je 500 dinara a transfer novca će biti potpuno transparentan. Niko od učesnika i tehničke podrške ne dobija honorar, sav prihod ide u fond za saniranje posledica poplava i klizišta. Sa nama će na bini biti i Bane MVP a nastupiće i valjevski bendovi.
Valjevo, Bašta Doma vojske, subota, 05.jul.A onda, prvi put u Žitištu, na čuvenoj manifestaciji CHICKEN FEST! Takođe velika bina, dosta ljudi u najavi i preduslovi za još jedan spektakl. Budite svi tamo u nedelju 06.jula, bićemo u naletu koji pravi rock koncerte o kojima se priča i koji svi žele da vide u svom gradu, sa razlogom!

zitiste

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker