Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

VELIČANSTVENA NOĆ U KRALJEVU!

16/06/2014

Veličanstven koncert u Kraljevu na prepunom Trgu srpskih ratnika! Hiljade fanova pevale su sa nama više od dva sata i videlo se koliko nas se Kraljevo uželelo. I mi njega, razume se - emocija je bila potpuno opipljiva, sve je bilo euforično i za nezaborav.

Ovo je bila i noć naše Tijane iz mnogo razloga - pregršt emocija za prvi koncert u rodnom gradu na bini sa Nevernim bebama. Presrećni smo zbog komentara publike i zahvaljujemo Kulturnom centru Ribnica na gostoprimstvu i sluhu za potrebe svojih sugrađana. Delimo i ponos i sreću sa svima koji su učestvovali u organizaciji ali i sa Tijanom i njenom porodicom.

Kraljevo je dokazalo da je grad rok muzike, da za sve nas ima nade i da ne smemo da se predamo. Dodaćemo još samo nešto, koncert je organizovan nakon istraživanja u kome je veća grupa ispitanika različitog starosnog doba odgovorila na pitanje koga bi od izvođača želela da vidi na velikoj bini u svom gradu.

Ostalo govore fotografije i uspomene koje smo napravili.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker