Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

KRUŠEVAC I SUBOTICA - POČETAK NAJVEĆE REGIONALNE TURNEJE DO SADA!

11/03/2014

Kao što smo Vam i obećali, duh našeg nezaboravnog koncerta iz Kombank Arene prenećemo ove godine na veliki broj bina širom regiona.

Većina koncerata imaće neke repertoarske i produkcione dodatke i novine a neki će, poput prvog koji nas očekuje u Kruševcu 27.marta imati i posebnu misiju.

U Kruševačkom narodnom pozorištu vidimo se povodom Svetskog dana pozorišta ukazujući na ogroman značaj ovog segmenta kulture. Svaki koncert na pozorišnim daskama nosi posebnu emociju a svi oni koji dođu da najpre odgledaju predstavu "Lepotica Linejna" imaće ekskluzivnu priliku da na našem koncertu nakon predstave premijerno čuju pesmu "REKVIJEM" koju je kao i muziku za kompletno delo pisao Milan Đurđević. Ovaj komad u adaptaciji i režiji Miloša Jagodića svojim glumačkim umećem nose Ljiljana Stjepanović, Jelena Stajkovac u naslovnoj ulozi, Dejan Tončić i Nikola Rakić a uskoro ćemo objaviti i datum beogradske premijere. Spot za pesmu "Rekvijem" moći ćete da vidite već naredne nedelje na našem oficijalnom Youtube kanalu i na televizijskim stanicama.

O predstavi "Lepotica Linejna" i koncertu u Kruševačkom pozorištu ćemo Vas obaveštavati i narednih dana a sa posebnom radošću najavljujemo i druženje sa subotičkom publikom 29.marta u klubu "Pogon" (krug fabrike "Mladost") u organizaciji KC ARIJA. Eto nas ponovo u Subotici posle nešto manje od dve godine - sasvim dovoljno da se poželimo i podelimo ono što se u našim životima desilo u međuvremenu! Svi ste dobrodošli, a za ovaj koncert spremamo i neka repertoarska iznenađena o čemu ćemo Vas obaveštavati na našoj zvaničnoj Facebook stranici.
Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker