Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

EKSKLUZIVNO - MTV PREMIJERA SPOTA IZ KOMBANK ARENE

16/02/2014

KONAČNO! Novi spot za pesmu “ZAR SE GODINE NE BROJE” premijerno možete da pogledate od ponedeljka u 20 časova i tokom cele naredne nedelje samo na MTV kanalu i MTV.RS web stranici kao i na oficijalnom Yt kanalu benda.

U pitanju je šesti singl sa našeg šestog studijskog albuma “Praštam” koji je i nakon dve godine od izlaska jedno od najtraženijih izdanja u regionu.

Sve znate jer ste neodvojivi deo toga: proslavili smo dve decenije postojanja svojom najvećom turnejom do sada pod nazivom “Praštam – 20 godina sa Vama” a kulminacija se dogodila krajem decembra na spektakularnom koncertu u Kombank Areni pred više od 10.000 fanova... Ovo je prva prilika da oni koji iz nekog razloga nisu bili sa nama vide kako je bilo a da Vi koji jeste pronađete i svoje lice na zabeleženom delu naše zajedničke istorije.Spot “Zar se godine ne broje” na najbolji mogući način oslikava fantastičnu atmosferu sa događaja koji je opravdao epitet koncerta godine uz do sada neviđenu produkciju na koncertima domaćih i izvođača iz regiona. U proširenoj postavi na ogromnom stejdžu uz moćna svetla i posebno rađene vizuelne efekte na video wallovima sve zaista izgleda dostojno svetskih bina a Tijana Sretković kao lead vokal u ovoj pesmi svira i gitaru potpuno u maniru popularnih ženskih rock zvezda.


Realizacija spota je poverena timu “Creative 4D”.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker