Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

MOSTAR I SARAJEVO - NOVA I STARA PRIJATELJSTVA ZA ČITAV ŽIVOT

12/01/2014

Nakon ostvarenja snova u Kombank Areni i najposećenijeg dočeka Nove 2014.godine na Zlatiboru, pružila nam se prilika da uplovimo u jednu drugačiju i sasvim novu dimenziju...

Poseta Mostaru i naš nastup na Božićnom koncertu u hrvatskom domu "Kosača", zajedničko izvođenje pesme "Anđeli pevaju" sa mostarskim mališanima, gostoprimstvo i ljubav koje smo doživeli od strane domaćina - spadaju u domen nezemaljskog i nose pečat pamćenja koji ne bledi.
Ovom prilikom još jednom od srca zahvaljujemo vladiki zahumsko - hercegovačkom i primorskom Grigoriju a posebna zahvalnost pripada ocu Radivoju Krulju za sve što je za nas učinio tokom boravka u ovom sasvim neobičnom i nestvarno lepom gradu. Naučili smo mnogo o životu, ljubavi, duhovnosti, mudrosti, istoriji, praštanju.

Sarajevo je grad u kome se osećamo "domaćima" i to se pokazalo i ovog puta. Tamo nas uvek čekaju draga lica Abele, Brankice, Amira, kafa kod Ćere u "Havani" i sve ostalo što se za Sarajevo vezuje - apsolutni hedonizam na granici vekova.
Gostovali smo uživo u jednoj od najgledanijih tv emisija na medijskom prostoru Bosne - "Konačno petak" na BH RTV, odakle takođe nosimo divne prijateljske impresije.

Obećali smo gledaocima - vidimo se uskoro ponovo...
Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker