Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

OGROMNO INTERESOVANJE ZA KONCERT U KOMBANK ARENI 28.12.2013.!

24/11/2013

Interesovanje za naš veliki beogradski koncert kojim ćemo 28.decembra u Kombank Areni obeležiti 20 godina uspešne karijere premašilo je očekivanja organizatora iako je do koncerta ostalo više od mesec dana! Važna informacija: ostalo je još sasvim malo karata za neka od najboljih mesta u sektoru 200 po ceni od 2250 i 1950 dinara ali se, netipično za srpske običaje i nama tako svojstveno čekanje „poslednjeg trenutka“ već sada odlično prodaje i parter (1500 dinara). Podsećamo i na posebnu pogodnost - to što se uz svaku kupljenu ulaznicu dobija popust od 11% na kupovinu bilo kog proizvoda u lancu WIn WIn radnji širom Srbije.

Bend u proširenoj postavi svakodnevno u studiju održava višečasovne probe sa željom da Vama, našoj dragoj publici priredimo doživljaj za pamćenje.

„Arena će biti kulminacija svega važnog što smo do sada napravili: pesama, energije, naše emocije, kilometraže koju smo prešli sa 2000 koncerata, naše publike sa kojom smo zajedno gradili ovih velikih dvadeset godina i dočekali ovaj poseban trenutak koji će se takav, jedinstven, desiti samo tada i nikada više.
Posebno sam srećan što naša publika prepoznaje zajedno sa nama veličinu ovog trenutka i što ovaj događaj nije slučajno dobio epitet “koncerta godine” – reči su Milana Đurđevića koje najbolje govore o aktuelnom trenutku.
Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker