Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

KONAČNO! NEVERNE BEBE U KOMBANK ARENI !

29/10/2013

Želeli smo, čekali i zaslužili zajedno – naših prvih 20 godina proslavićemo sa Vama na velikom koncertu 28.decembra u Kombank Areni! U tome će nam svesrdno pomoći naši prijatelji iz kompanije WIn WIn.

Informacija koju ste dugo čekali je konačno pred Vama i naša sreća, zadovoljstvo i odgovornost su nemerljivi. Želimo da Vam priredimo spektakl vredan pamćenja, koncert sa starim i novim hitovima koje obožavate, svetsku produkciju neviđenu na koncertima domaćih izvođača koja će adekvatno ispratiti ono što želimo da podelimo i svaki momenat u kome se pronađete kao što se pronalazite u pesmama koje su obeležile vreme iza nas... Takođe, obećavamo Vam i ekskluzivne goste koji će doprineti da taj zajednički trenutak ostane neizbrisiva uspomena - 28.decembar za čitav život, za Vas i za nas... Bend u proširenoj postavi, snimanje šestog spota sa aktuelnog albuma „Praštam“ i na njemu Vaša lica i osećanja, kao i prvo dvd izdanje u dosadašnjoj karijeri. Sve u svemu, jedan kompleksan muzičko – scenski spektakl do sada neviđen na ovim prostorima, kruna naših do sada odsviranih skoro 2000 koncerata i već sada možemo reći – sigurno najveća koncentracija emocija, sreće, tuge i osmeha ikada doživljena na našim nastupima!

Imajući u vidu aktuelni trenutak i želeći da Vas vidimo u što većem broju jer ste to svojom vernošću zaslužili, dali smo sve od sebe da cene karata budu što pristupačnije. Od juče ih možete ih kupiti na blagajni Kombank Arene i prodajnim mestima Eventima. Kupovinom ulaznice stičete pravo na popust od 11% za svaki kupljeni proizvod na svim prodajnim mestima WIn WIn širom zemlje, što je još jedan dokaz koliko i WIn WIn i mi brinemo o Vašim potrebama.

Sve informacije o koncertu dobijaćete svakodnevno na našem oficijalnom sajtu, fan sajtu, Facebook stranici i Twitteru kao i putem medija. Pišite nam, na svako Vaše pitanje ćemo odgovoriti putem mejla neverne.bebe.praštam@gmail.com .
VIDIMO SE 28.DECEMBRA U KOMBANK ARENI NA KONCERTU GODINE!Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker