Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

"DA IMA NAS" - NAJBOLJA ROCK PESMA RADIJSKOG FESTIVALA!

26/09/2013

Ovogodišnji Radijski festival u organizaciji Radija S (S MEDIA) postavio je visoke standarde u više sfera i bilo je ogromno zadovoljstvo učestvovati i u njegovom toku na talasima Radija S i glamuroznoj završnoj revijalnoj večeri u Bel Expo centru! Tri bine i oskarovski scenario u savršenoj organizaciji za svaku su pohvalu i primer.

Izmenjena koncepcija zaista je i donela ono što je bila ideja, a to je da MUZIKA BUDE GLAVNA, te da se sa radio talasa zaista čuju pesme koje Srbija najviše voli jer ih bira - publika. U kategoriji "Najbolja rock pesma", naša "DA IMA NAS" dobila je ubedljivo najveći broj glasova i na stejdžu hitova sinoć doživela ovacije svih prisutnih, kolega, novinara i naravno, publike koja je glasala.

Na bini Noviteta Radijskog festivala premijerno je izveden i naš novi singl "Da sanjamo" (feat BANE MVP) čija promocija na ostalim medijima počinje naredne nedelje sa porukom " Da sanjamo, da plešemo, da letimo kroz noć... " i tako sve do 28.decembra i Kombank arene...

Još jednom čestitke našim prijateljima iz S MEDIA i Radija S na velikom povratku Radijskog festivala i naravno, hvala svima Vama koji ste glasali i sa nama zajedno odneli pobedu - MUZIKE.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker