Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

EUFORIJA U VRŠCU NA 56.DANIMA BERBE GROŽĐA!

23/09/2013

I evo nas, nakon dužeg vremenskog perioda u Vršcu! Primili smo bezbroj poruka i mejlova da se vršačka publika uželela nas i naše energije, a mi grada u kome imamo divne prijatelje i iz koga nosimo divne uspomene itekako jesmo... Potvrda svega je bila prosto nešto iznad realnog!

Publika, za koju svi kažu da je veoma zahtevna sinoć je bila - JEDNO sa Nevernim bebama! Ljubav, energija, žestoka svirka, smeh, radost, ruke, ruke, ruke!!! Zaista, svi koji sinoć nisu bili tu imaju za čim da žale. Ostavili smo ovu vršačku noć duboko u srcima svih i u povratku dugo i do detalja prepričavali svaki detalj koncerta koji nas je odneo do nekih neslućenih visina - to su one situacije kada znate da sve što činite, osećate, želite da kažete muzikom i što živite itekako ima smisla.

Još jedno ogromno "hvala" organizatorima Dana berbe grožđa i svima koji su sa nama obojili ovo veče... Vrščani, za Vas u Areni 28.12. čuvamo posebno mesto!
Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker