Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

PARIZ - SVETLOST ZA PAMĆENJE I NEKE NOVE DANE

17/09/2013

Vratili smo se!
Prepuni utisaka koji su daleko od samo turističkih i onoga što sa sobom donesete sa najlepših svetskih destinacija...

Neverne bebe u Parizu - o tih nekoliko dana ćemo pričati dugo ali je zadovoljstvo zbog više nego uspešne poslovne dimenziije stepenica više u našoj karijeri i nešto što će nas uz ovaj grad držati i u budućnosti. Da, Grade Svetlosti, viđaćemo se mi često ubuduće!

Centralni deo našeg boravka bio je koncert u Bulonjskoj šumi, u dvorcu Le pri de Catelan koji je za svoje VIP poslovne prijatelje priredila ugledna francuska kompanija na čiji smo poziv i posetili Francusku. Fantastično ispraćen autorski koncert u raskošnom ambijentu otvorio je nove vidike i za njih i za nas, te smo narednog dana uz konkretne sastanke praktično započeli novi život benda na francuskom tržištu. Otvara ga, za početak, snimanje "Kuće za spas" na francuskom i italijanskom jeziku.Bilo je, naravno, vremena i za šetnju pariskim pločnicima jer, kako ne osetiti duh ovog grada? On Vas uzima, opija i fascinira monumentalnošću, multikultralnošću, uređenošću sa merom - lepota je mala i nedovoljna reč!

I konačno, nešto na šta čovek prosto može zanemeti - večernje krstarenje Senom na luksuznom brodu naših prijatelja iz kompanije BATEAUX MOUCHES. Ceo Pariz sa reka kao na dlanu, Ajfelov toranj koji gori u noći, na stolu najekskluziviji specijaliteti, najfiniji šampanjci, decentna muzika... i mi.

Evo kako je Milan video naše pariske dane :Nastaviće se, vodićemo Vas putem ovih stranica u Minhen i u Salzburg, u kuću Mocartovog rođenja.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker