Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

VATROMET U OSEČINI, HVALA OD SRCA!

01/09/2013

I još jednom onaj nezamenljivi osećaj kada svirate u gradu gde su Vam prijatelji, a gde se za kompletan ugođaj zapečaćen ponosom i srećom pobrine PUBLIKA!

Hvala svim koji su sinoć došli u ogromnom broju da ispune terene Sportskog centra Osečina i hvala im na inspiraciji - nosili su nas u do same euforije i nazad. Znate ono, kada svaki zajednički otpevan stih zvuči baš onako kako treba i kada Vas od tih srećnih lica i sjaja u njihovim očima preplavi zadovoljstvo što pevate onima koji Vas razumeju!

Osečina - mesto naših prijatelja, i dalje na mapi omiljenih ne samo koncerata već i divnih, neobičnih priča koje ne možete ispričati sa svakim... Sjajna manifestacija "Dani šljive", odlična organizacija i gostoprimstvo, veliko srce našeg dragog prijatelja Dragana Aleksića i domaćina u Sportskom centru, a sve upotpunjeno pravim vatrometom - i na nebu i u nama. Vidimo se mi još, o tome ne morate brinuti!

Ostale fotografije možete pogledati na sledećem linku.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker