Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)



Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Prijatelji benda

Fashion Luna

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:













Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Novo na forumu

1600 KILOMETARA MUZIKE, LJUBAVI I RADOSTI!

06/08/2013

Vratili smo se sinoć nakon petodnevne turneje kroz tri države, pregazili i više kilometara nego što stoji u naslovu i još jednom shvatili koliko smo bez obzira na životne okolnosti - srećni i ispunjeni jer imamo jedni druge a radimo i živimo ono što volimo.

Najpre su (više nego simbolično) Milan i Vlajko ponovo stajali ispred zastave Gitarijade u Zaječaru nakon 30 godina. Tada su još kao tinejdžeri pobedili sa grupom "Nova zemlja" a sada, u godini proslave 20 godina Nevernih beba i po svemu sudeći godini vraćanja starog sjaja ovoj kultnoj manifestaciji, opet bili sa Vama visoko podignutih ruku i punih srca.
Nepregledne kolone hiljada ljudi koje su išle ka Felix Romuliani su delovale potpuno nestvarno a ambijent koji je publika napravila i sjajan koncert ostaće zapisani. Hvala Zaječaru i organizatorima! Još odličnih fotografija Đorđa Staniševskog pogledajte na sledećem linku









Na koncert u Beranama i susret sa publikom iz tog mesta smo čekali 20 godina! Isplatilo se, srca su nam puna. Čitav boravak je bio toliko prepun emocija i onih lepih, malih stvari koje čine život da ćemo o njima pričati još dugo. Ogromna zahvalnost Sanji, Milici i svima iz organizacije IVANGRAD FESTA koji su pokazali neke divne osobine koje danas ne možete sresti na svakom koraku, naprotiv... Pamtićemo, pored ostalog, i jedan skoro nadrealan ambijent kampa u kome smo probali pasulj direktno iz kazančeta uz muzičku podlogu sa stotinak ploča i konferansu dok su ritam davali "Doobie brothers"...
I onda naravno, prepun Stadion malih sportova, ruke, grla - svi kao jedan! Berane ne mora da brine za budućnost r'n'rolla, pokazali su to svi koji su bili sa name te noći... BERANE, HVALA, vidimo se opet!









U Bileću odavno ne odlazimo samo na koncert, već kod naših prijatelja pa se tome uvek unapred radujemo. Kažu da je najteže ponoviti ili nadmašiti nešto što je po opštem mišljenju publike bilo - najbolje u tom gradu ikada, ovog puta mislimo na naš koncert pre dve godine. Ipak, još jednom u atmosferi u kojoj se činilo da u pojedinim trenucima zaista sve gori, uspeli smo! Prepuna LIPA nam je dala srce a mi smo uzvratili najbolje što smo mogli i osećali. Ko zna koliko bi trajala ova noć da je bilo do nas... Dragi naši domaćini i prijatelji, hvala Vam što ste tu! Pogledajte kraj koncerta:







U spomenutim Beranama nas nije bilo tokom čitave karijere nijednom, a sada, dva puta u tri dana...
Iz Bileće smo se vratili u Berane kako bismo, počastvovani, prisustvovali obeležavanju 800 godina manastira Đurđevi stupovi. Pored ovog svetilišta uz koje bi trebalo da svima zastane dah od poštovanja, ponovo smo podelili ono što je najdragocenije danas - LJUBAV, i to bez previše reči, uz muziku, jer tako najbolje znamo zajedno i jer tako treba!











Svako naše putovanje sa sobom nosi pregršt sećanja koja ostavljamo za dalje, mnoga lica koja nam uđu u život i tu ostanu, antologijske anegdote, neka nova presipitivanja i iskušenja kroz koja ona stara dobijaju na svom značaju i smislu... Pamtimo i mali predah u Trebinju, dragocen zbog mudrosti, duhovitosti i energije. Hvala Ti, Kolja!



Dani koji su iza nas doneli su nam sve navedeno i biće u našim srcima dok već mislimo na ono sledeće što nas čeka a to je naš veliki rođendanski koncert u Valjevu, na Desankinom trgu u subotu... Idemo dalje, ovo je tek prvih zajedničkih 20 godina!


Vole Vas Vaše NEVERNE BEBE!

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2024

Designed by Web Dizajn Studio Pixel
Hosted by MyCity Hosting