Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

EUFORIJA - NEVERNE BEBE I "YU ROCK NIGHT" U PREPUNOM "MARQUEE" KLUBU

10/04/2013Ono što smo doživeli u Cirihu spada u stvari zbog kojih je ovih 20 godina za nama svakako vredelo sačekati uz sve što su nosile...Gostoprimstvo, srdačnost i ljubav koji su otvorili put prijateljstvu za čitav život stali su u nezaboravna tri dana zbog kojih ćemo se ovog putovanja ne samo sećati zauvek, premale su to reči! Ekipa YU ROCK NIGHT na čelu sa Bojanom Kissling, uz Ivana Pavlovića, Jovana Arsenijevića i sve koji su bili uz nas postala je upravo to - prijatelj ovog benda u pravom smislu te reči. Hvala Vam do neba, nadamo se da ćemo biti u prilici da delimo život onako kako smo to započeli ovih dana "na Vašem terenu".A publika u prepunom "MARQUEE" klubu? Od nje zapravo sve počinje i završava se. Pevala je sa nama sve pesme, nesebično darovala glasove i dlanove i na kraju, na našu neopisivu sreću, bila jednoglasna u oceni da ovaj klub i ovaj grad takav koncert do sada nisu doživeli. Hvala svima na inspiraciji, hvala starim ali i novim fanovima i poštovaocima naše muzike što su nam ispunili srca i dali priliku da obećamo da ćemo doći ponovo.

Još uvek prepuni utisaka, skoro da ne verujemo da boravak u Cirihu nismo sanjali. Ipak, ono što je stvarno a to su nesebična ljubav, ogromna energija i bogatstvo poštovanja koje smo međusobno podelili su tu, i biće tu, dok "...ima nas".


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker