Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

NEZABORAVNO U RUMI, NEKA SE PRIPREME CIRIH I LAZAREVAC!

02/04/2013

Baš kao i svaki put do sada, Ruma je pokazala koliko voli i poštuje ono što Neverne bebe rade! Divni komentari i poruke koje ne prestajemo da dobijamo to nedvosmisleno potvrđuju - u sali Centra za kulturu su beskrajno uživali svi: i naša divna publika i bend na bini.

Jedni drugima smo bili i motiv i inspiracija pa je tako u pojedinim trenucima atmosfera bila više od euforične i, kako je neko od Rumljana napisao na našoj Fb stranici - sala se pretvorila u atomsku centralu koliko je tu bilo energije!
Naši dragi prijatelji iz Novog Sada, Čelareva, Sremske Mitrovice i naravno, "tvrdo jezgro" fanova iz Rume učinili su ovo veče magičnim i hvala im na tome od srca!

Već u petak putujemo u Cirih na koncert u Marquee clubu (06. april), a novo viđanje sa publikom u Lazarevcu zakazali smo za 12. april u sali Centra za kulturu.
Nakon toga snimamo spot za naslovnu pesmu sa albuma "Praštam", uz još nekoliko koncerata privešćemo kraju uvodni (akustik) deo turneje "PRAŠTAM - 20 godina sa Vama" i krećemo na velike bine gradova regiona...

Hvala Vam što zajedno živimo, praštamo i volimo!


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker