Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

UNPLUGGED FESTIVAL “UNFEST 2013” – BELA PALANKA

14/03/2013

Neverne bebe su uspele da u toku dve decenije duge karijere postanu sinonim za kvalitetnu muziku i afirmaciju iste. Upravo iz tog razloga odlučile su da uzmu učešće na UNPLUGGED FESTIVALU „UNFEST 2013“ u organizaciji Omladinskog kreativnog centra i Kancelarije za mlade Bele Palanke.

Milan Đurđević će biti jedan od članova selekcione komisije za učešće na Festivalu a o samom Konkursu i njegovoj važnosti kaže:

„U vremenima autorske krize i instant muzike koja je svuda oko nas, veoma je bitno motivisati muzičare da daju istinske emocije uz svoju želju da se bave muzikom i na taj način ostave neki trag. Akustičarska muzika je idealan način za to i mi ćemo mladim ljudima koji se prijave na ovaj Konkurs dati pravu priliku da se oprobaju u vrhunskim produkcionim uslovima, da afirmišu svoj talenat i pokažu najbolje od sebe pred kompetentnim žirijem“.

Pravo učešća imaju muzičari iz Srbije i Republike Srpske koji nisu stariji od 35 godina. Rok za slanje prijava je 10.april 2013.god. a mesto održavanja finala je Bela Palanka, sredinom jula. Pored nesumnjive prilike za afirmaciju pobednik Akustičarskog festivala “UNFEST 2013” osvojiće i novčanu nagradu u iznosu od 150.000 dinara.

Ostale detalje, prijavu i propozicije konkursa možete preuzeti sa sajta kzmbelapalanka


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker