Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

NEVERNE BEBE SVIRALE ZA SVETSKI DŽET-SET U GSTAADU!

26/02/2013

Mondensko skijalište Gstaad u Švajcarskoj je jedno od mesta gde sebi krupna i sitna zadovoljstva pričinjavaju predstavnici svetskog džet-seta, kraljevskih porodica, finansijski, medijski i muzički magnati high klase. Neverne bebe upravo su se vratile sa nastupa u Eagle Ski Clubu, jednog od najprestižnijih zatvorenih klubova u svetu ovog tipa, gde se pravo godišnjeg i doživotnog članstva ne stiče samo novcem već statusom i titulama.

U ovom ekskluzivnom klubu iznad Gstaada, na vrhu Wasserngrat, upriličen je party za stotinak zvanica iz Nemačke, Svajcarske, Engleske i Italije.
Neverne bebe su izvele dvoiposatni program i u fantastičnoj atmosferi, po rečima divnih domaćina nezapamćenoj za ovakvu vrstu događaja koje često organizuju, ostavile impresivan utisak na sve zvanice. Slični nastupi već su ugovoreni za Ibicu, London, Bern i Cirih uz ogromno interesovanje prisutnih muzičkih producenata za autorski rad benda.

Članovi benda iskoristili su i priliku da se upoznaju sa lepotama ovog bajkovitog planinskog mesta, probaju nacionalne specijalite i pića i uz mnoštvo anegdota u godini proslave svoje dvadesetogodišnjice ispišu jednu od najlepših i svakako najuzbudljivijih priča do sada.

U narednim danima ćete imati priliku da vidite ekskluzivne fotografije i pročitate priče o tome kako je izgledala vožnja žičarom do 1940 m na 20 stepeni ispod nule, kako izgledaju ulice gradića iz razglednica i kako je ispijati popodnevni čaj sa prinčevima i princezama na skijama! Budite na našem sajtu i oficijalnoj Facebook stranici!


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker