Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

NAJLEPŠI DAN LJUBAVI I MUZIKE U PANČEVU DO SADA!

19/02/2013

Kako je bilo u Pančevu?

Možda je najbolje samo pogledati poruke i komentare na oficijalnoj Facebook stranici i na našem forumu...

Zaista, ono što smo zajedno doživeli ovog 14. februara u rasprodatoj sali Centra za kulturu uz dodatno puštene karte zbog ogromnog interesovanja, ući će u anale i sigurno imati zasluženo mesto kada sledeće godine u isto vreme i na istom mestu budemo sumirali utiske sa turneje "PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA" i gledali naš dokumentarac.

Ono što su odsvirali Milan, Ranđa, Vlajko, Kebac, Andreja, Goran, Nemanja i otpevale Jelena i Tijana, a sve uz Vašu svesrdnu podršku, ostaće upamćeno i prepričavati se još dugo. Hvala Vam na inspiraciji!

Pančevo je bilo i ostalo grad naših prijatelja, grad koji volimo i koji voli Neverne bebe, sigurni smo da je to ovog puta bilo čak i "opipljivije" nego inače! Ne možemo da i na ovom mestu ne zahvalimo našim prijateljima iz PROTONE TEAM - a na dugogodišnjoj podršci i saradnji kao i maestralno odrađenom zvuku: Zlatku Živkoviću i Vladi Angelovskom, našem dragom Branku Putiću, domaćinima iz Centra za kulturu, našim Pančevcima Petru Krčadincu i Vladi Keljeviću ali i svima onima koji su došli iz Beograda, Ljiga, Uba, Požarevca i drugih mesta da sa nama pevaju i praštaju!


Uskoro novi datumi koncerata...

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker