Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

ARANĐELOVAC NA NOGAMA!

15/02/2013

Publika u prepunoj dvorani "PARK" u Aranđelovcu sinoć je sa Nevernim bebama u fenomenalnoj atmosferi obeležila zvaničan početak turneje "Praštam - 20 godina sa Vama"!

Više od dva sata od čega najveći deo koncerta na nogama, pevali su Aranđelovčani ali i svi oni koji su došli iz drugih gradova da čuju kako to Neverne bebe u ovom trenutku vide svojih 20 godina karijere... Malo akustika, malo elektrika, prearanžirane stare i na drugačiji način odsvirane novije pesme, devet članova benda na bini, zahtevna produkcija... Emocije su išle od potpune tišine da ste mogli da čujete i otkucaje sopstvenog srca ("Leptir", "Gde smo") do totalne euforije ("Da ima nas, "Kuća za spas", "Uzmi boje"...).

Stajalo se i plesalo sa strane, u poslednjim, ali i prvim redovima jednako, tražili se posle koncerta autogrami, fotografisanje, intervjui...
POČELO JE!

Nastavljamo dalje odmah danas, u Pančevu, u sali Centra za kulturu koja je rasprodata još pre nekoliko dana, na simboličan datum i u gradu u kome imamo mnogo prijatelja. Ako se "po jutru dan poznaje", biće ovo zaista jedna od najlepših, ako ne i naša najlepša zajednička godina. Zaslužili smo!

Hvala Aranđelovcu, Pačevo - stižemo!Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker