Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

POČINJE TURNEJA "PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA" - EKSKLUZIVNI VIDEO SA PROBE!

31/01/2013

Neverne bebe će 2013. godinu obeležiti turnejom "PRAŠTAM - 20 GODINA SA VAMA" kroz koncerte uz do sada na ovim prostorima neviđenu produkciju ali i mnoštvo prigodnih dešavanja kao poklon vernim fanovima.

Koncertom u Arandjelovcu 13. februara i tradicionalnim koncertom u Pančevu na Dan zaljubljenih za koji je ostalo još sasvim malo karata, počinje deo turneje koji će biti akustičan i svirati se u Domovima kulture i pozorištima. Bend priprema i još jedan program za elektrik koncerte koji će biti izvođen na ogromnim binama u petnaestak velikih gradova regiona. Konačno, prvi u karijeri DVD sa koncerta u Kombank Areni, dokumentarni film sa segmentima života benda od samog početka turneje, nove pesme - samo su neka od iznenađenja koja se pripremaju.

Ekskluzivno ste u prilici da pogledate kako izgledaju probe za akustik koncerte, kakva je atmosfera u studiju u Košutnjaku ali i da nazrete brojne aranžmanske promene pesama koje volite.


Bend je prepun entuzijazma, dodatno pojačan na bini i prosto jedva čeka da svu energiju i sreću zbog jubileja vrednog respekta - 20 godina zajedno, podeli sa Vama, svojom najvernijom publikom.

Vidimo se u Pančevu 14. februara u Centru za kulturu u 20 h! A to je samo početak...

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker