Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

NAJLEPŠE LJUBAVNE PESME TRADICIONALNO U PANČEVU 14. FEBRUARA!

18/01/2013

Povodom praznika ljubavi koji već godinama obeležavamo na istom mestu, ponovo Vam zakazujemo nezaboravno druženje: PANČEVO, 14. februar, Centar za kulturu u 20 h. Ovog puta imamo i razlog više za slavlje i radost - upravo tu počinje proslava 20 godina postojanja i rada Nevernih beba.

O emocijama koje delimo u ovoj sali na uvek rasprodatim koncertima ne treba trošiti reči, dovoljno je da sa dragom osobom dođete i sve ostalo ćemo onda lako reći jedni drugima.

Za ovaj, ali i čitav niz koncerata kojima ćemo obeležiti jubilarnu godinu priprema se nešto do sada zaista niste čuli ni videli od nas - specijalna aranžmanska iznenađenja, pesme koje dugo niste slušali na koncertima i one koje jeste ali u jednom potpuno novom ruhu. Deo priprema i kako će sve to zvučati ćete moći da pogledate ekskluzivno narednih dana ovde, na našem sajtu, u mini - filmu sa proba.

Broj karata je ograničen a karte u pretprodaji možete kupiti po ceni od 800 dinara na blagajni Centra za kulturu.

Čekamo Vas - PANČEVO, 14. FEBRUAR, CENTAR ZA KULTURU U 20 H, dođite da ponovo zajedno pevamo u ime ljubavi i obeležimo početak proslave dve decenije Nevernih beba sa Vama!


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker