Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

PESMA "OVO JE KRAJ" NA NOVOM ALBUMU "CRVENE JABUKE"!

12/01/2013

Nova verzija pesme "Ovo je kraj" sa šestog studijskog albuma Nevernih beba "Praštam" (i dalje najprodavanijeg izdanja u regionu), naći će se na novom albumu CRVENE JABUKE koji izlazi u martu ove godine.

Duet su otpevali Žera i Jelena u studiju Nevernih beba u Beogradu prošle nedelje.

Milan i Žera su jedinstveni u oceni kako je došlo do ove zanimljive saradnje. "Pesma je neverovatno emotivna i nosi atmosferu kakva se danas retko sreće, a Jelenin i Žerin vokal su se izvanredno uklopili donevši joj još sete i emocija. Upravo iskrenost i emocije su nešto što je oba benda i održalo svih ovih godina pa je tim pre ova saradnja nešto logično i prirodno. Imamo jednu veliku pesmu koja će živeti svoj život širom ex yu regiona" - moglo se čuti u radnoj ali srdačnoj atmosferi. Planirano je i snimanje spota.

Svaki dolazak u Beograd naših prijatelja iz Crvene jabuke, jednog od najpopularnijih ex yu sastava, obavezno iskoristimo da se malo vidimo, družimo i razmenimo muzičarske ali i druge zanimljive priče.
Ovaj dolazak je zbog snimanja duetske pesme bio nešto još bitnije i još posebnije i ponovo se pokazalo da za iste senzibilitete i energiju ne postoje granice.

"Tu pored mene sada spava moja ljubav, i zadnji put se molim za nas ..." - zamislite kako će zvučati ovaj duet, pa - do marta i medijske premijere i promocije pesme "Ovo je kraj"...
Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker