Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


12.07.2019.
Mionica - Trg
13.07.2019.
Kosjeric - Livadica
25.07.2019.
Arandjelovac - Trg
26.07.2019.
Knjaževac - Gurgusovačka kula
28.07.2019.
Cetinje - Beer fest


Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


12.07.2019.
Mionica - Trg
13.07.2019.
Kosjeric - Livadica
25.07.2019.
Arandjelovac - Trg
26.07.2019.
Knjaževac - Gurgusovačka kula
28.07.2019.
Cetinje - Beer fest


Novo na forumu

Intervju sa Bendom (Mondo)

16/05/2007

"Bebe" za MONDO: Publika je zvezda vodilja

Utorak, 15. maj 2007. 16:11

Prvu promociju novog albuma "Moderna bajka za decu i odrasle ...iza oblaka" beogradska grupa "Neverne bebe" održala je u utorak u Banjaluci jer kažu da im taj grad i publika mnogo znače.

"Album je izašao pre dvadesetak dana i na naše veliko zadovoljstvo prvi tiraž je već rasprodat. Prva promocija je u gradu na Vrbasu jer smo ovde uvek lepo dočekani i od publike dobijemo ogromnu količinu pozitivne energije", rekao je na konferenciji za novinare u banjalučkom "Hard rok radio kafeu" Milan Djurdjević.

Pevačice benda Jana i Jelena nisu krile oduševljenje i kažu da jedva čekaju žive svirke kojih neće nedostajati - jer već sredinom meseca kreću na promotivnu turneju u okviru koje je planirano oko 50 koncerata.

"Uložili smo mnogo energije u novi album, ne samo nas dve već celi bend. Dešavalo se da se probudimo u dva časa iza ponoći i da nam inspiracija "udari u glavu" i onda je to snimanje do jutra", kaže Jana.

Jelena dodaje da su to mogli da realizuju jer "Bebe" imaju svoj studio, pa su u njega mogli da "upadaju" kada hoće i rade sve dok imaju snage.

"Jako smo iskreni na ovom albumu jer smo u njega utkale najtananije emocije, a posebno jer nam je ovo i prvi koautorski album", kaže Jana.

Jelena ističe da su ostali dosledni svom zvuku, ali da će se publika na momente i iznenaditi nekim novim ritmovima.

"Ima tu neke nove energije, recimo pesma "Bela kola" je totalno neočekivana od nas, ali je ona opet u duhu muzike koju sviraju "Bebe". Nismo podlegli trenutnim trendovima u muzici već snimali ono što osećamo", kaže Jelena.

S obzirom da će na banjalučkoj tvrdjavi "Kastel" 8. juna održati jedan od prvih promotivnih koncerata, devojke obećavaju pre svega dobru muziku.

"Kada pevamo u studiju znamo da će to slušati hiljade ljudi, ali "live" koncert je ipak mnogo drugačiji jer vlada sasvim drugačije energija. Kako nas ponese ta energija tako i nastupamo, jer tu je i mnogo više mogućnosti i za solo deonice jer gledamo ljudima u oči", kažu Jelena i Jana.

Ona kaže i da nikada pre koncerata ne prave spisak pesama koje će svirati i da im se sve dešava u momentu, ali da ipak "dirigentsku palicu" drži basista Vladan Djurdjević - Vlajko.

"Sve ide spontano. Naš plan za koncert je Vlajko i nikada nismo imali papir po kojem nastupamo. Dovoljno je da Vlajko krene i - to je to. Ne volimo da pravimo spiskove, jer ih nikad ne bi ispoštovali. Publika je ta koja diktira pesme koje sviramo, odnosno ta povratna energija i emocija koju dobijamo", priča Jana.

S obzirom da će ovog leta prvi put "Neverne bebe" održati i nekoliko koncerata u Hrvatskoj, kažu da jedva čekaju.

"Imamo u Hrvatskoj svoju publiku i jedva čekamo da i pred njima pevamo. Ne znamo još tačan plan koncerata, ali imamo informacije da su reakcije publike na naš novi album jako dobre. Videćemo", zaključuju Jelena i Jana.

Ipak, na predstojećim "morskim" festivalima neće nastupati, ali uz smeh kažu da će svakako doći ukoliko budu dobili neku nagradu.

Tokom juna planirani su koncerti i po crnogorskom primorju, a ukoliko se nadjete negde na moru, dok budu svirali, osećajte se pozvanim jer Jelena i Jana šalju veliki poljubac svim posetiocima MONDA i pozivaju vas na koncerte.

Intervju preuzet sa www.mtsmondo.com


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2019

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker