Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Intervju sa Bendom (Mondo)

16/05/2007

"Bebe" za MONDO: Publika je zvezda vodilja

Utorak, 15. maj 2007. 16:11

Prvu promociju novog albuma "Moderna bajka za decu i odrasle ...iza oblaka" beogradska grupa "Neverne bebe" održala je u utorak u Banjaluci jer kažu da im taj grad i publika mnogo znače.

"Album je izašao pre dvadesetak dana i na naše veliko zadovoljstvo prvi tiraž je već rasprodat. Prva promocija je u gradu na Vrbasu jer smo ovde uvek lepo dočekani i od publike dobijemo ogromnu količinu pozitivne energije", rekao je na konferenciji za novinare u banjalučkom "Hard rok radio kafeu" Milan Djurdjević.

Pevačice benda Jana i Jelena nisu krile oduševljenje i kažu da jedva čekaju žive svirke kojih neće nedostajati - jer već sredinom meseca kreću na promotivnu turneju u okviru koje je planirano oko 50 koncerata.

"Uložili smo mnogo energije u novi album, ne samo nas dve već celi bend. Dešavalo se da se probudimo u dva časa iza ponoći i da nam inspiracija "udari u glavu" i onda je to snimanje do jutra", kaže Jana.

Jelena dodaje da su to mogli da realizuju jer "Bebe" imaju svoj studio, pa su u njega mogli da "upadaju" kada hoće i rade sve dok imaju snage.

"Jako smo iskreni na ovom albumu jer smo u njega utkale najtananije emocije, a posebno jer nam je ovo i prvi koautorski album", kaže Jana.

Jelena ističe da su ostali dosledni svom zvuku, ali da će se publika na momente i iznenaditi nekim novim ritmovima.

"Ima tu neke nove energije, recimo pesma "Bela kola" je totalno neočekivana od nas, ali je ona opet u duhu muzike koju sviraju "Bebe". Nismo podlegli trenutnim trendovima u muzici već snimali ono što osećamo", kaže Jelena.

S obzirom da će na banjalučkoj tvrdjavi "Kastel" 8. juna održati jedan od prvih promotivnih koncerata, devojke obećavaju pre svega dobru muziku.

"Kada pevamo u studiju znamo da će to slušati hiljade ljudi, ali "live" koncert je ipak mnogo drugačiji jer vlada sasvim drugačije energija. Kako nas ponese ta energija tako i nastupamo, jer tu je i mnogo više mogućnosti i za solo deonice jer gledamo ljudima u oči", kažu Jelena i Jana.

Ona kaže i da nikada pre koncerata ne prave spisak pesama koje će svirati i da im se sve dešava u momentu, ali da ipak "dirigentsku palicu" drži basista Vladan Djurdjević - Vlajko.

"Sve ide spontano. Naš plan za koncert je Vlajko i nikada nismo imali papir po kojem nastupamo. Dovoljno je da Vlajko krene i - to je to. Ne volimo da pravimo spiskove, jer ih nikad ne bi ispoštovali. Publika je ta koja diktira pesme koje sviramo, odnosno ta povratna energija i emocija koju dobijamo", priča Jana.

S obzirom da će ovog leta prvi put "Neverne bebe" održati i nekoliko koncerata u Hrvatskoj, kažu da jedva čekaju.

"Imamo u Hrvatskoj svoju publiku i jedva čekamo da i pred njima pevamo. Ne znamo još tačan plan koncerata, ali imamo informacije da su reakcije publike na naš novi album jako dobre. Videćemo", zaključuju Jelena i Jana.

Ipak, na predstojećim "morskim" festivalima neće nastupati, ali uz smeh kažu da će svakako doći ukoliko budu dobili neku nagradu.

Tokom juna planirani su koncerti i po crnogorskom primorju, a ukoliko se nadjete negde na moru, dok budu svirali, osećajte se pozvanim jer Jelena i Jana šalju veliki poljubac svim posetiocima MONDA i pozivaju vas na koncerte.

Intervju preuzet sa www.mtsmondo.com


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker