Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Koncert u Banjaluci

22/08/2006

Pred nekoliko hiljada posjetilaca na ljetnoj sceni banjalučke tvrđave Kastel u četvrtak naveče nastupila je srbijanska pop rok grupa "Neverne bebe".

Koncert je održan u okviru humanitarne akcije "OMCAFE za dječje klinike", koju je u okviru "Banjalučkog ljetnog festivala" organizovala kompanija "OMCAFE", a čiji je prihod namijenjen nabavci opreme za dječje klinike u Banja Luci, Bijeljini, Istočnom Sarajevu, Doboju i Prijedoru.

Predgrupa "Nevernim bebama" bili su "elektro" momci "Kazoo" iz Gradiške. Ipak, većina prisutnih na banjalučkoj tvrđavi okupila se zbog "Nevernih beba", koji su se vjernoj publici odužili na najbolji način - dvočasovnom izvedbom svojih najvećih hitova.

"Učestvujemo u mnogim humanitarnim akcijama tako da je to postalo već deo nas. Bolje se osećamo kada učinimo nešto nekome ko nema. Humani aspekt življenja je jedini pravi aspekt. Imamo dovoljno para da kupimo da jedemo, a postoje ljudi koji ne mogu ni to, ako njima uspemo da pomognemo onda smo uradili veliku stvar u životu", rekao je frontmen "Nevernih beba" Milan Đurđević.

Odličnim vokalnim izvedbama Jana i Jelena su zagrijavale atmosferu iz minuta u minut, bilo da se radi o baladi ili nekoj "tvrđoj" rok pjesmi. Pred sam kraj vokali mladih pjevačica dosegli su maksimum izvedbom omiljenih "Zajdi, zajdi" i "Daire", dok ih je frontmen Milan vjerno pratio, kako vokalom, tako i klavirom, kojeg je u jednom trenutku svirao i nogom.

Koncert "Nevernih beba" završio je malo prije ponoći s dva bisa na kojima su izveli svoje trenutno najveće hitove "Tužna pesma" i "Boje sreće".

Tekst preuzet sa www.nezavisne.com


Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker