Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)



Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Prijatelji benda

Fashion Luna

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:













Koncerti


13.10.2023.

N.Beograd - Central Pub ( IV Rock Fest )
09.11.2023.
Nikšić - House Pub
29.12.2023.
Beograd - klub Red Queen
13.01.2024.
Stepanovićevo - KC Stepanovićevo
14.02.2024.
Pančevo - Centar za kulturu

Novo na forumu

PROMOTIVNI KONCERT U PREPUNOM PODGORIČKOM 'BUDA BARU'

12/05/2012

Iskoristili smo priliku da sa našim dragim dugogodišnjim prijateljima upriličimo promotivni VIP koncert u kultnom "BUDA BARU" u Podgorici, i ovo trodnevno putovanje ćemo pamtiti po mnoštvu impresija.
Najpre - koncert. Nepodeljeno mišljenje benda je da je ovo bio najbolji koncert u jednom od naših omiljenih prostora za klupske nastupe. Zaista, prepuno, stajalo se čak i na stepenicama, nabijeno energijom, euforično u dva sata sa tri bisa uz nestvarnu reakciju ljudi na, pogađate, "Kuću za spas".



Na promociju cd izdanja "PRAŠTAM" došli su svi podgorički tv i štampani mediji i snage smo rasporedili tako da svi budu zadovoljni i namireni informacijama. Na sledećem linku u prilogu Tv ATLAS možete videti i deo atmosfere ali i intervju sa Milanom. Zahvaljujemo svim medijima na ogromnom interesovanju!







Naravno, ovo je bila prilika da čujemo prve utiske o albumu ali i najavimo i našu letnju mini turneju u Crnoj Gori za jul. Ispred svega, da se radujemo sa našim prijateljima. Neverne bebe vole Podgoricu!



Milioni pređenih kilometara na putu do publike izrodili su i ali stalno rađaju nove anegdote i priče iz života koje bend deli međusobno ali i sa vremenom i ljudima koji taj put upotpunjavaju... Tako, recimo, stojeći u kolonama i po nekoliko sati u kanjonima ili nekim drugim autentičnim predelima uvek možete sresti neke ljude koji Vam daruju divne reči, osmeh i beskrajnu pozitivnu energiju.



Ovaj put će nam ostati u posebno lepoj uspomeni jer smo u povratku svratili u Tijanino rodno Kraljevo. Uživali smo u svakoj sekundi i obećali da ćemo se videti ponovo, posle velikog kraljevačkog koncerta u okviru turneje "PRAŠTAM".

Pratite nas na sajtu i našoj Facebook stranici.
Vole Vas Vaše NEVERNE BEBE ♥!

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2024

Designed by Web Dizajn Studio Pixel
Hosted by MyCity Hosting