Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Gosti na novom albumu

15/03/2007

Bubnjar američke grupe "Toto" Sajmon Filips (Simon Phillips) i nekadašnji pevač zagrebackog benda "Parni valjak" Aki Rahimovski gostuju na novom albumu "Nevernih beba", koji će sastav iz Beograda objaviti početkom aprila.

Idejni vođa benda klavijaturista Milan Đurđević rekao je agenciji Beta da je do saradnje sa Filipsom došlo posle koncerta "Toto" letos na stadionu "Tašmajdan", gde su im "Neverne bebe" bile predgrupa.

"Ljudima iz 'Toto' se jako dopalo kako naš bend zvuči i onda smo im dali na disku neke nase pesme koje smo snimali. Odgovor je bio fantastičan, da bi želeli da zajedno podelimo tu muziku", rekao je Đurđević.

Clanovi "Nevernih beba" su potom poslali svoje snimke za novi album Filipsu u Los Andjeles, koji je u svom studiju odsvirao bubnjeve za pesme "Bela kola", "Luda" i "Pogledaj u sunce".

"To zvuci svetski, fantasticno! Moram da kazzem da mi je ogromna cast sto je Filips svirao moje pesme i sto smo dosli u situaciju da muziku podelimo sa ljudima koji su na vrhu svetske muzicke scene", istice Djurdjevic.

Najavni spot za album je ljubavna balada "Boje duge", duet pevacice "Nevernih beba" Jane Sustersic sa Akijem Rahimovskim, pevacem benda "Parni Valjak" koji je posle 30 godina postojanja u decembru 2005. godine u Zagrebu održao oproštajni koncert.

Đurđević kaže da je bend sa Rahimovskim proveo "tri dana divnog druženja" u Beogradu, snimajući pesmu i spot.

"Kada je Aki čuo ovu pesmu dogovorili smo se za pet minuta. Jako sam srećan što je glas Akija na 'Boje duge', jer doprinosi emociji kojoj težim da se čuje. Velika je privilegija imati Rahimovskog na albumu", rekao je Đurđević.

Pesma "Nevernih beba" se toliko dopala Rahimovskom, da je postignut dogovor da se nadje i na njegovom solo albumu koji upravo priprema u Hrvatskoj.

Novi album "Nevernih beba" koji je objavio PGP RTS, ima 12 ljubavnih pesama koje su, kako kaze Djurdjevich, "od granice radosti, srece i optimizma, do granice bola".

"Ovo je za nas vrlo bitan album. Utrošili smo 500 sati u studiju. Hteli smo da budemo potpuno iskreni. Dešavalo se da dođemo u dva-tri noću u studio i da Janu i Jelenu (Pudar) bukvalno rasplačem, da bi mogle da otpevaju pesmu. Hteo sam da pesme budu stvarne, a da ne bude fingiranje. Tekst mora stvarno da se oseti", kaze Đurđević.

Bend je 1993. godine osnovao Đurđević koji je sa različitim postavama objavio albume "Neverne bebe" (1994), "Neverne bebe II" (1997), "Neverne bebe III" (2001) i "Best of" 2004. godine.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker