Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Novi Album Nevernih Beba

26/01/2007


Izlazak novog albuma najavio je spot za pesmu "Boje duge", u kome se pojavljuje specijalni gost-legendarni pevač grupe Parni Valjak Aki Rahimovski.

"Gost je dosta ekskluzivan i to je čovek koji je puno dao eks jugoslovenskom rokenrolu. Velika mi je čast što sam radio sa njim", rekao je agenciji Beta vođa sastava i klavijaturista Milan Đurđević.

Spot "Boje duge" je "bajka u zimskom ambijentu", kaze Đurđević, rađen kao nastavak letnjeg ugođaja iz spota "Da ima nas", objavljenog krajem prošle godine kao najava novog albuma, koji u izdanju PGP RTS-a treba da se pojavi sredinom marta.

Đurđević kaže da ostaje pri tvrdnji da će novi album, posle godinu dana snimanja i preko 500 sati utrošenih u studiju, postati "kapitalno delo" njegovog benda.

"To je jedna ogromna energija, snaga i želja da ostavimo nešto iza sebe. Imamo ogromnu odgovornost prema publici da stvar uradimo na grandiozan način", kaze Đurđević.

Đurđević je 1993. godine osnovao bend, koji je u različitim postavama i izdavačkim kućama objavio albume "Neverne bebe" (1994),"Neverne bebe II" (1997), "Neverne bebe III" (2001) i best of iz 2004. godine.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker