Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

Neverne bebe najavljuju novi album

19/11/2006

Neverne bebe trenutno snimaju novi album koji će, kako kaže njihov idejni vodja klavijaturista Milan Djurdjević, biti "kapitalno delo" ovog klupskog pop-rok sastava iz Beograda.

Djurdjević je rekao agenciji Beta da su posle 13 godina postojanja ambicije njegovog benda porasle i da su snimajući još neimenovani album utrošli već 500 sati eksperimentišući u studiju.

"Idemo progresivno napred. Ovo će biti jedan veliki, 'grande' album, jer hoćemo da kao ozbiljan srpski bend i brend pariramo nekim ozbiljnim izdanjima iz raznih krajeva bivše Jugoslavije, pa i Evrope, zašto da ne", kaže Djurdjević.

Planirano je da se snimanje završi do kraja godine, kako bi album stigao u prodaju do 15. januara. Sa novog albuma je već pušten pilot spot "Da ima nas", a uskoro stiže i drugi za pesmu "Boje duge", na kome će se pojaviti "atraktivan specijalni gost", čije ime Djurdjević nije želeo da otkriva.

Djurdjević je 1993. godine osnovao bend, koji je u različitim postavama i izdavačkim kućama objavio albume "Neverne bebe" (1994), "Neverne bebe II" (1997), "Neverne bebe III" (2001) i best of iz 2004. godine.

Poznati po hitovima "Veliki je Bog" i "Tužna pesma", Neverne bebe su na stadionu Tašmajdn u avgustu ove godine pred nekoliko hiljada ljudi nastupili kao predgrupa svojim uzorima američkom bendu "Toto".

Vest preuzeta sa mtsmondo.com

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker