Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

VELIKI KONCERT U NOVOM SADU 27.11.2009. - SRPSKO NARODNO POZORIŠTE

11/11/2009

Sa velikim ponosom i zadovoljstvom najavljujemo veliki i po mnogo cemu poseban koncert koji ce Neverne bebe odrzati na sceni Srpskog Narodnog Pozorista u Novom Sadu 27.11.2009. godine.

U gradu u kome je pocela promocija albuma "Iza oblaka" i u koji zbog specificnog odnosa sa fanovima Bebe uvek dolaze punog srca, okupljamo se prvi put na sceni SNP u organizaciji Produkcijske kuce "Harmony music & marketing".

Od nekoliko bitnih informacija koje bi trebalo da dobijete u startu najpre napominjemo - nestandardnu set listu. Ovo će biti apsolutno jedinstven i repertoarski do sada neodsviran koncert Nevernih beba. U kombinaciji elektrik - akustik svoje sigurno mesto naći će i pesme "Saga", "Stranac", "Boja srece" i još mnoge koje ste čekali godinama.
U odnosu na kompleksnu organizaciju i monumantalan prostor SNP određene su i cene karata i one su 1200 (balkon), 1400 (srednji parter) i 1600 (prvi parter).
Neverne bebe, uredništvo sajta www.neverne-bebe.com i "Harmony music & marketing" uspeli su da za posetioce našeg sajta i članove foruma obezbede neogranicen broj karata po povlascenoj (nižoj) ceni.
Zbog velikog interesovanja rok za rezervaciju je produzen do četvrtka 26.11.2009. u ponoć.
O svim pratecim detaljima možete se informisati na stranama našeg foruma 27.11.2009. - Novi Sad - Srpsko Narodno Pozorište.

Vidimo se na koncertu o kome će se sasvim sigurno dugo pricati!!

NOVI SAD, Srpsko Narodno Pozorište, 27.11.2009. godine!

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker