Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

NEVERNE BEBE ODUŠEVILE HILJADE FANOVA NA TRGOVIMA U ALEKSANDROVCU I S.KARLOVCIMA

28/09/2009

Iza nas su još dva grandiozna koncerta na gradskim Trgovima za pamćenje.
Na Danima Župe u Aleksandrovcu 25.09. Neverne bebe su nastupile drugi put ali nošene opštim oduševljenjem što starih što novih fanova obećale su brz povratak i još neko zajednicko druženje. Hiljade i hiljade visoko podignutih ruku u nepogrešivom ritmu je otpratilo ceo koncert, organizacija čitavog događaja je bila na zavidnom nivou pa je i bend na sceni sve vreme uživao.
Delić atmosfere možete videti na sledećem linku:O koncertu na tradicionalnoj Karlovačkoj berbi grožđa pričaće se dugo - jedinstvena je ocena što učesnika što publike. I sami organizatori su bili fascinirani brojem ljudi koji se okupio da čuje svoje ljubimce i koji su sa bendom pevali bukvalno bez prestanka. Sve glavne i sporedne ulice bile su prepune a fanovi su frenetično pozdravili Bebe i u najvećem delu koncerta sami nosili pesmom sve prisutne. Pojedine procene organizatora kreću se i preko 15000 posetilaca. Svi prilazi Karlovcu te večeri su bili bukvalno blokirani i na ulaz se čekalo i po više sati.
Sa velikim nestrpljenjem bend očekuje sledeći veliki hepening u Kikindi (10.10.), takođe na gradskom Trgu.
U očekivanju foto priče iz Sremskih Karlovaca evo i najave kroz nekoliko fotografija:Autor svih fotografija je Dragan Dragić.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker