Neverne Bebe

Uredništvo sajta preporučuje aktuelno: Neverne bebe - Rekvijem (Muzika iz predstave Lepotica Linejna)Neverne Bebe oficijalni sajt
Koncerti


?????Prijatelji benda

SoleAzur

Valjevska pivara

Modni Atelje ENNETTAH

Luna

SNT
Bosis
Srpski
English
Novo na forumu

Facebook

Twitter

You Tube

You Tube

Prijatelji sajta:

Koncerti


?????Novo na forumu

POČELI DOGOVORI SA POBEDNICIMA KONKURSA ZA NAJBOLJU AUTORSKU PESMU

08/07/2009

U ambijentu i okruženju gde nažalost nije baš čest slučaj da se nešto što je obećano u bilo kom segmentu obavezno i ispoštuje, Neverne bebe prate svoj put i svoju ideju i - ispunjavaju obećanja.
Kao što je i najavljeno, kontaktirani su svi najbolje plasirani učesnici Konkursa za najbolju autorsku pesmu i lagano se pristupa prvim ozbiljnijim razgovorima koji će rezultirati, uvereni smo, obostranim zadovoljstvom.
Studio u Košutnjaku juce je ispred niškog benda "Simptomi" posetio Miodrag i sa Milanom Đurđevićem obavio prvi razgovor vezan za realizaciju III nagrade (I nagrada po misljenju publike, pesma "Veži se").
U najskorije vreme očekujemo i predstavnike AURE+, pobednika našeg Konkursa ("Nemir").
Tetar Bizar ("Otrgni se") sasvim sigurno će se uskoro predstaviti širem auditorijumu na nekom od koncerata NB a posebno nam je zadovoljstvo kontakt sa bendom Chakra Crew ("Bori se") i njihovo otvoreno, iskreno oduševljenje i interesovanje kao i iskazana zahvalnost. Nadamo se da neće biti prepreka da i njih srpska publika uskoro čuje i vidi.

Copyright www.Neverne-Bebe.com 2006-2021

Designed by Web Dizajn Studio Pixel & MyCity Forum
Hosted by MyCity.rs & Vesti.rs

eXTReMe Tracker